Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Lako je tako

Evo zašto je Verdasco sa smiješkom podnio poraz od Murrayja

Španjolski tenisač Fernando Verdasco je dugo lutao teniskim turnirima i tražio izgubljenu formu, a onda je sve bolje počeo igrati od sredine aktualne godine...

Najbolji je turnir Fernando Verdasco odigrao baš u Wimbledonu gdje je dogurao sve do četvrtfinala. Tamo je, pak, na vatri držao Andyja Murrayja i cijeli Otok jer je vodio 2-0 u setovima protiv najboljeg britanskog tenisača, ali je na kraju ipak izgubio od drugog igrača svijeta.

>> Ljepotice s Wimbledona: Upoznajte teniske WAG-sice

Nakon meča Verdasco uopće nije bio razočaran. Čak štoviše, itekako nasmiješen je čestitao Murrayju, kasnije se šalio s novinarima, a mnogi takvo ponašanje objašnjavaju činjenicom da je Španjolac u sretnoj vezi i silno zaljubljen.

Ljubav cvjeta između njega i Jarah-Evelyn Makalapua Mariano, 28-godišnje američke manekenke rođene na Havajima. Inače, Mariano je na sebe ponajprije privukla pozornost fotografirajući se za naslovnice Sports Illustrated u kupaćim kostimima, a pojavila se kratko i u James Bond filmu Skyfall.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider