Tenis
SPORTOVI
Tenis
Djevojke i supruge

Ljepotice s Wimbledona: Upoznajte teniske WAG-sice

Ako ste mislili da najzgodnije cure i žene imaju nogometaši, prevarili ste se. Iako možda nisu toliko eksponirane niti žene tenisača ne zaostaju ljepotom, ali i zanimljivim karijerama.

Kim Sears

Dugogodišnja partnerica Britanca Andya Murraya. Inače je slikarica i umjetnica, a ima i svoju internet stranicu na kojoj možete vidjeti njezine radove.

Sara Foster

Partnerica od Tommya Haasa. Sara je bivša glumica i model, a osim što je glumila u poznatoj seriji 90210 Beverly Hills, nastupila je i u spotu Backstreet Boysa "Shape of my hart".

Rebecca Hewitt

Supruga Lleytona Hewitta je pjevačica i glumica, a najpoznatija uloga bila joj je u sapunici Home and Away.

Jelena Ristić

Dugogodišnja djevojka Novaka Đokovića završila je ekonomiju i trenutačno se bavi humanitarnim radom. Naime, na čelu je Zaklade "Novak Đoković".

Maria Perello

Samozatajna 20-godišnja Španjolka djevojka je Rafaela Nadala. Maria je studentica, a iako su uvezi tri godine niti najbliža Nadalova rodbina nije za nju znala. Maria ne voli biti u centru pozornosti.

Biljana Tipsarević

Supruga Janka Tipsarevića završila je fakultet za dizajn i modna je kreatorica. Ako želite vidjeti njezine kreacije, ima svoju web stranicu.

Sunčica Travica

Djevojka Viktora Troickog bavi se manekenstvom, a jedna je od glavnih uzdanica Gentleman's Choice-a. Troicki i ona u prilično su burnoj vezi, začinjenoj mnogobrojnim prekidima i pomirenjima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider