Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do 2028.

Jedan od junaka Dinamove sezone odlučio gdje će igrati sljedeće četiri godine

Ivan Nevistić produljio je ugovor s Dinamom do 2028. godine.

Ivan Nevistić (Foto: Damir Krajac)

Ivan Nevistić nametnuo se kao ključni igrač u borbi Dinamo Zagreba za dvostruku krunu, a ovog je utorka produžio ugovor s klubom do 2028. godine.

"Izuzetno sam ponosan i počašćen što nastavljam suradnju s najvećim hrvatskim klubom. Ovdje sam već neko vrijeme, strpljivo i marljivo sam radio, čekao svoju priliku i mislim da sam ove sezone nagrađen za svoj trud."

"Drago mi je što je klub to prepoznao i nagradio me novim ugovorom. Moj posao ovdje nije završen, uvjeren sam da imam još puno prostora za napredak te da ćemo ja i cijela momčad zajedničkim trudom doživjeti još mnogo uspjeha."

Ključan dio dvostruke krune

Nevistićeva uloga bila je ključna tijekom impresivnog proljetnog dijela sezone, gdje je iz pozadine uskočio i pomogao Dinamu doći do ključnih bodova. Njegova izvedba protiv Betisa u Sevilli, gdje je s četiri velike obrane pomogao Dinamu do pobjede od 1:0, bila je prekretnica.

Njegove briljantne obrane tijekom prvenstvenih utakmica bile su temelj Dinamove obrane naslova. Navijači bi teško izdvojili samo jednu sekvencu u kojoj je Nevistić održao Dinamo na pobjedničkom putu.

Nakon ključne utakmice protiv Varaždina, gdje je obranio jedanaesterac i spriječio izjednačenje u sudačkoj nadoknadi, Nevistić je postao neizostavan član momčadi. Svojim obranama protiv Hajduka, Lokomotive i Osijeka, osigurao je pobjede koje su Dinamu donijele naslov prvaka.

Zlatko Dalić i Gareth Southgate Procurile godišnje plaće trenera na Euru: Pogledajte gdje je Dalić divider

Navijači Osijeka Navijači Osijeka poslali brutalnu i vulgarnu poruku vrhuški kluba! divider

Ivan Jurić Napokon otkriveno zašto Jurić nije htio preuzeti Hajduk: Evo što je presudilo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider