Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva su dočekali

Internet se sprda s Ronaldom: Mnogi znaju 'odgovor' na pitanje zašto je Portugal ispao

Branitelji naslova svoj put na ovogodišnjem Euru završili su već u osmini finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugal neće obraniti naslov prvaka Europe osvojen u Francuskoj prije pet godina. U osmini finala ovogodišnjeg Eura bolja je od njih bila Belgija koja će u četvrtfinalu igrati protiv Italije.

Za Portugalce je to veliko razočaranje, što je naglasio i njihov izbornik Fernando Santos u izjavi poslije utakmice. Vjerovali su da mogu otići daleko, a kako i ne bi kad je u njihovim redovima bila još veća koncentracija talenta nego li prije pet godina.

No, dogodilo se da nisu uspjeli zabiti Belgiji i sad idu kući, a takav rasplet jedva su dočekali mnogi kako bi se mogli naslađivati Cristianu Ronaldu.

gol expired Suze u svlačionici Portugala nakon ispadanja s Eura: "Bili smo uvjereni da možemo do finala" divider

Nije nikakva tajna da kapetan portugalske reprezentacije ima desetke milijuna obožavatelja, ali isto tako postoji i relativno puno onih koji ga ne simpatiziraju pa se sad naslađuju.

Tako se jutro poslije portugalskog ispadanja mogu pročitati i vidjeti brojne reakcije... Dobar dio tih "zapažanja" ide u smjeru da je Portugal ispao jer, eto, nije im dosuđen neki jedanaesterac kojeg bi Ronaldo pretvorio u pogodak.

Izdvojili smo neke...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider