Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo 11 dana

Supruga stala u obranu legende Hajduka: Popljuvala glavnog šefa nakon ekspresnog otkaza

Bivši kapetan Hajduka Darko Dražić dobio je otkaz na mjesto trenera Croatije iz Zmijavaca nakon što je preveo na njezinoj klupi samo 11 dana…

Darko Dražić dok je nosio dres Fortune iz Dusseldorfa (Foto: firo Sportphoto/DPA)

Bivši istaknuti igrač i kapetan Hajduka te član hrvatske reprezentacije u ranim danima stvaranja neovisne Hrvatske Darko Dražić dobio je otkaz na mjesto trenera Croatije iz Zmijavaca nakon samo 11 dana provedenih na klupi kluba iz drugog jakosnog ranga hrvatskog ligaškog nogometa.

Mariana Dražić Atraktivna hrvatska tenisačica prikuplja hranu za gladne: Prelijepa kći poznatog igrača Hajduka tražena u svijetu divider

„Nisam dopuštao da mi se funkcioneri miješaju u posao i nisam dopustio ni da mi ulaze u svlačionicu“, objasnio je Dražić što se dogodilo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Dražić je vodio Croatiju samo dvije utakmice. Obje u Zmijavcima. Prvu je izgubio od Dugopolja (0:2), a drugu od Solina (0:1). Bio je to četvrti uzastopni poraz Croatije, koja je trenutačno osma u Prvoj NL, no očito je da su ambicije puno veće.

Dražićeva supruga kritizirala čelnike Croatije iz Zmijavaca

Croatia sada traži već četvrtog trenera u sezoni. Prvi je bio Goran Karoglan, koji je u međuvremenu prihvatio poziv Hajduka i postao je pomoćnik glavnog trenera splitskog kluba. Na njegovo mjesto došao je Marin Oršulić, a njega je zamijenio Dražić.

U cijelu priču uključila se i Dražićeva supruga Jadranka, koja je putem društvenih mreža kritizirala kontroverzan potez čelnika Croatije.

"Po službenom priopćenju koje je dobio moj suprug, načelnik općine Zmijavci je zbog po meni oskudnog znanja donio ovu odluku. Želim vam svako dobro kao i vi mom suprugu uz napomenu da načelniku bolje ide statistika broja katolika nego znanje o profesionalnim nogometu", napisala je Jadranka Dražić u komentaru ispod klupske objave o razrješenju na službenoj Facebook stranici Croatije.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider