Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
WATFORD ZA SIROMAŠNE

Hrvatski drugoligaš traži četvrtog trenera u mjesec i pol dana

Croatia Zmijavci u potrazi je za novim trenerom nakon što je Darko Dražić na njihovoj klupi proveo tek deset dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neki čudni vjetrovi pušu u najboljoj nogometnoj momčadi Dalmatinske zagore, hrvatskom prvoligašu, odnosno članu drugog ranga našeg ligaškog nogometa, Croatiji iz Zmijavaca.

Naime, nakon samo dvije utakmice na klupi njihove prve momčadi oni su uručili otkaz treneru Darku Dražiću, na tu poziciju postavljenom prije desetak dana.

I ne bi to bilo ništa čudno da novi trener, čije se postavljanje uskoro očekuje, neće biti već četvrti trener ove momčadi u manje od dva mjeseca.

U ligu ušli naknadno pa sjajno startali

Croatia je u drugi rang ušla naknadno, nakon što je iz nje isključen zaprešićki Inter, a u sezonu su krenuli sjajni. Pred kraj rujna nalazili su se na drugoj poziciji, s dva boda iza vodeće Cibalije.

No onda su počeli problemi, prije svega time što je trener Goran Karoglan dobio ponudu Mladena Karoglana da mu se pridruži u stručnom stožeru Hajduka. 

Iz kluba su reagirali angažiranjem Marina Oršulića, no on je nakon samo mjesec dana dao neopozivu ostavku, s obzirom na to da nije popratio kvalitetu rezultata prethodnika.

Onda je uslijedio angažman Dražića, koji je na klupi bio tek dvije utakmice. Doživio je poraze od Dugopolja i Solina, bez postignutog pogotka te je ovog puta reagirala uprava.

Tako bi uskoro trebao biti poznat novi trener, već četvrti u manje od dva mjeseca, odnosno nešto više od mjesec i pol dana. 

Čini se da hrvatski jug ima svoj svojevrsni Watford.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider