Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan skandal

Sponzorima stvarno nije lako na Euru: Pogledajte kako se Pogba obračunao s njima poslije Ronalda

Cristiano je prije nekoliko dana uklonio dvije boce Cole s presice, a sad je Pogba otvorio svoj front, ali uzalud...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sponzorima baš nije lako na tekućem Europskom prvenstvu. Najprije je prije koji dan Cristiano Ronaldo uklonio boce Coca-Cole sa stola na konferenciji za medije jer ne podnosi to gazirano piće, a sad je svoje "bojište" otvorio Paul Pogba.

Francuska zvijezda odigrala je odlično u pobjedi Tricolora protiv Elfa 1:0 na startu Eura, a na konferenciji za medije po završetku utakmice "prodao je Ronalda".

Alkohol je "haram" u islamu, ali ovo ga pivo ionako nema 

Naime, baš kao zvijezda Juventusa prekjučer, sinoć je veznjak Manchester Uniteda uklonio bocu jednog od sponzora. On je pak uklonio bocu Heinekena sa stola službene konferencije za medije, ali ne iz zdravstvenih uvjerenja kao Portugalac, nego iz vjerskih.

Pogba je, naime, musliman od 2019. godine i njegova mu vjera najstrože zabranjuje alkohol. Za ljude te vjeroispovijesti alkohol je „haram“, odnosno zabranjen, i zato ga Francuz nije želio reklamirati te je uklonio bocu.

Jedini problem u cijeloj priči jest što taj Heineken uopće nema alkohola, ima plavu etiketu i riječ je o bezalkoholnom pivu, ali svaka čast Pogbi što to nije znao, to je dokaz da doista ne pije često pivo.

Give me Sport objavio je jučer kako je Ronaldova gesta po nekim procjenama koštala Colu čak četiri milijarde dolara. Vidjet ćemo koliki će minus Heinekenu priuštiti Pogba.

gol expired Ronaldo stvarno mrzi Coca-Colu: Pogledajte što je učinio s bočicama na konferenciji za medije divider

Musliman od 2019. godine

Nogometaš Manchester Uniteda postao je musliman prije dvije godine, a svoju je odluku opisao za engleske medije:

"Smiruje me iznutra, tih sam se godina tražio, odlučio sam se pomoliti s prijateljima muslimanima i osjetio sam se drugačije, stvarno dobro“, ispričao je Manchester Evening Postu prije nekoliko godina.

Francuzi su otvorili Euro važnom pobjedom protiv Nijemaca 1:0, a u drugoj utakmici putuju u Mađarsku na noge žilavom domaćinu. U toj skupini još je i aktualni branitelj naslova Portugal.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider