Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dolazi na pripreme

Novo pojačanje na Poljudu: Stiže napadač engleskog premierligaša

Hajduk se pojačava pred nastavak sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je sav fokus sportske javnosti usmjeren na Europsko prvenstvo 2020 koje je u punom jeku, hrvatski prvoligaši užurbano se pripremaju za sljedeću sezonu koja počinje već 17. srpnja.

Tako iz slovenske baze u Zreču gdje se Hajduk priprema za narednu sezonu, stiže vijesti o dolasku novog napadača, javlja Dalmatinski portal.

gol expired Olmo odgovarao na hrvatskom: "Za mene je ovo finale Eura, Hrvatska je bila moj dom, a dvije stvari nikada neću zaboraviti" divider

Radi se o slovenskom napadaču Janu Mlakaru koji je prošle sezone postigao 14 pogodaka u dresu Maribora, gdje je bio na posudbi iz engleskog premierligaša Brightona.

Za Brigton je potpisao u siječnju 2019. godine, ali svo vrijeme proveo je na posudbama u QPR-u, Wiganu i Mariboru. Međutim, u engleskom nogometu nije se najbolje snašao, upisao je tek sedam nastupa u Championshipu, a nije uspio postići niti jedan pogodak.

No zato je u slovenskom nogometu briljirao. Tako je u dresu Maribora ukupno upisao 79 nastupa, postigao 32 pogotka i dodao devet asistencija, a prošle sezone pripala mu je titula najboljeg strijelca slovenskog prvenstva.

Za reprezentaciju Slovenije debitirao je u lipnju ove godine protiv Sjeverne Makedonije, a do sada je skupio dva nastupa i jedan pogodak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider