Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte promašaje

Olmo prozvao španjolske navijače, Šveđani o 953 dodavanja: ''Broje se golovi''

Španjolska nije uspjela pobijediti Švedsku na domaćem turniru u 1. kolu Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Željeli smo pobjedu, imali smo dosta prilika, no morat ćemo nastaviti raditi'', kazao je bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo nakon što je Španjolska otvorila Euro odigravši 0:0 protiv Švedske.

Olmo je bio jedan od najboljih igrača u španjolskim redovima, imao je dvije odlične prilike, no švedski je vratar sjajno branio.

Tijekom utakmice španjolski su navijači na zub uzeli Alvara Moratu koji je promašio dva zicera.

"Ne razumijem zašto se Morati zviždalo. Morata je sjajan igrač, naši navijači trebali su navijati, oni bi trebali biti s nama, trebali bi nam vjerovati. Pokazat ćemo im da možemo pobijediti'', poručio je Olmo.

"Pokazali smo dobar nogomet, ali nismo uspjeli zabiti. Momčad se osjeća loše nakon svih napora koje smo uložili i šansi koje smo stvorili, ali preostale su nam dvije utakmice i pokušat ćemo ići bolje'', dodao je španjolski branič Aymeric Laporte.

"Da smo tako igrali u 10 utakmica, dobili bismo ih devet. Nedostajao nam je samo gol danas, imali smo veliki posjed lopte, nekoliko odličnih prilika, ali nismo znali kako završiti. Pokušat ćemo biti bolji u sljedećim utakmicama'', dodao je.

Španjolci su utakmicu završili sa 953 dodavanja, što je rekord EP-a.

"Ne zanima nas previše koliko dodavanja imaju. Na kraju se radi o postizanju golova'', rekao je švedski branič Victor Lindelof.

Pogledajte sve te silne španjolske promašaje ovdje.

"Mislim da su postali jako frustrirani. Imali su dosta posjeda, ali što je dulje igra trajala, to su bili frustriraniji, i to je bilo dobro za nas."

"Željeli smo veći posjed da bismo mogli stvoriti malo više, ali treba prihvatiti stanje stvari. Borili smo se do zadnjeg trenutka i sretni smo s jednim bodom. Zaista smo zadovoljni s tim'', poručio je švedski napadač Alexander Isak.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider