Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''hvala na svemu''

Lovren se oglasio nakon ispadanja s Eura: ''Strašna smo ekipa, ali neke stvari se moraju promijeniti''

Dejan Lovren nije mogao igrati protiv Španjolske zbog nakupljenih žutih kartona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jako su Hrvatskoj nedostajali Dejan Lovren i Ivan Perišić protiv Španjolske. Hrvatska je obrana u 120 minuta primila čak pet pogodaka i prava je šteta što je Lovren morao propustiti osminu finala zbog nakupljenih žutih kartona.

Jednaka je priča s Ivanom Perišićem koji je zbog pozitivnog testa na Covid ostao u samoizolaciji u Rovinju, a njegova se zamjena Rebić nije baš proslavio.

Lovren se nakon utakmice oglasio na Instagramu i dao podršku svojim suigračima, ali je i znakovito naglasio da se nešto mora promijeniti.

''Iskreno šteta, zaslužili smo više, pogotovo kad vidiš kako su se momci u zadnjim minutama borili i vratili nas u život. Dali ste sve od sebe, svaka vam čast, igrači koji su ušli mogu biti ponosni. Neke stvari će se morat popravit i promijenit, ali znajte da smo strašna ekipa. Nema predaje, vratit ćemo se još jači

Hvala ekipa na svemu. I veliko hvala svim navijačima koji su nas bodrili danas, bilo vas je prekrasno vidjet u velikom broju'', napisao je Lovren.

gol expired Španjolci se naklonili Modriću: "Genij koji se jako naljutio na Rebića zbog mijenjanja kopački" divider

gol expired Dalić nije naredio povlačenje, ali Oršić je trebao biti u prvih 11: Rebić je potrošio sve kredite, a Kramarić... divider

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider