Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vlašić isto razočaran

Lovren objasnio što je bilo kod penala i iskreno progovorio: "Neće završiti dobro ako ovako nastavimo"

Vlašić i Lovren su komentirali lošu predstavu Hrvatske protiv Češke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici 2. kola skupine D Europskog nogometnog prvenstva Hrvatska je na Hampden Parku u Glasgowu odigrala 1:1 protiv Češke i tako zadržala izglede za plasman u osminu finala.

Nkaon utakmice svoje dojmove su dali Vlašić i Lovren.

''Prvo poluvrijeme je bilo loše, dobili smo gol iz dvojbenog penala, ali nismo zaslužili više. U drugom dijelu smo počeli bolje, ali mislim da je 1:1 pravedan rezultat'', rekao je Vlašić pa dodao:

gol expired Modrić jako razočaran nakon remija s Češkom: "Ostaje gorak okus, bili smo potpuno neorganizirani..." divider

''Ne znam što se dogodilo, s klupe mi je izgledalo da idu 200 na sat, zasluženo su vodili na poluvremenu. Svaka utakmica je teška, a protiv domaćina moramo ići po pobjedu jer nema ništa drugo'', završio je Vlašić.

Lovren komentirao penal

''Razočaran sam, ja njega nisam uopće mogao vidjeti i to je bila prirodna pozicija mojih ruku, išao sam na loptu, tako skačem cijelu svoj život i tako sam naučen. Da skačem kao svijeća., bez ruku? To je nemoguće. Neki ljudi govore da nije, ja isto mislim da nije bio penal. Nije ni sudac vidio penal, da nije bilo VAR-a ne bi bilo penala'', rekao je Lovren pa nastavio:

gol expired Junak vrlo kritičan: "Nastavimo li ovako, ići ćemo doma poslije grupne faze" divider

''Nećemo se lagati, ovo ne izgleda dobro. Ovo nije na našoj razini, moramo svi sjesti i porazgovarati, ako ovako budemo igrali kao u prvom dijelu neće završiti dobro. U drugom dijelu smo ipak nešto pokazali, neke stvari ne štimaju i nije u svemu kraj. Sve je u našim rukama i vjerujem u ovu ekipu.

Poručujem navijačima da ćemo dati više od ovoga, znamo da ovo nije dobro, u nekim situacijama kao da smo polu aktivni, sa poštovanjem prema njima, ali onu nemaju tu kvalitetu kao mi. Ne znam što smo čekali'', završio je Lovren.

Hoće li se Hrvatska uspjeti plasirati u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider