Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moramo bolje...

Junak vrlo kritičan: "Nastavimo li ovako, ići ćemo doma poslije grupne faze"

Od Livija, preko zadnjih igrača do nas u napadu, svi moramo dati više, kaže Perišić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić bio je jedan od najboljih Hrvata na terenu na susretu protiv Češke (1:1) u 2. kolu Eura i jedini naš strijelac na susretu. Njegov gol ostavio je nadu Hrvatskoj u prolaz i što je najvažnije ostavio je taj posao u rukama hrvatske reprezentacije, međutim iako su Vatreni izvukli pozitivan rezultat, Perišić je bio vrlo kritičan prema prikazanoj igri.

"Moram biti iskren, bilo je loše, trebali bismo igrati puno bolje, od Livija, zadnjih igrača pa do nas u napadu, svi moramo dati više,“ brutalno je bio iskren Ivan Perišić.

gol expired Perišić stigao Eduarda i postao prvi Hrvat s čudesnim dostignućem na velikim natjecanjima divider

"Ušli smo slabo u utakmicu, primili gol iz penala, poslije smo nešto odigrali, ali nije to to,“ nastavio je Ivan sipati nezadovoljstvo prikazanim danas u Glasgowu.

Hrvatska nema gard svjetskog doprvaka

Hrvatsku mnogi optužuju kako nema gard svjetskog doprvaka na ovom turniru…

"Svi igrači moraju dati 20-30 posto više jer nastavimo li ovako, ići ćemo doma poslije grupne faze. Moramo se probuditi, imamo još jednu šansu, ovisimo o sebi, ali moramo biti puno bolji, želimo li ostvariti zacrtani cilj i proći skupinu.“

gol expired Golčina Perišića i bolja igra u nastavku donijeli Hrvatskoj bod protiv Češke i nadu u osminu finala Eura divider

Ta jedna prilika je Škotska…

"Bit će teško, nismo ih još pobijedili nikad, a sad još moramo igrati uz njihovu publiku. Ali, mislim da možemo. Imamo četiri dana za odmor, za razgovor i za nešto promijeniti,“ poentirao je Perišić za kraj.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider