Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac za Francusku

Kakav peh za Benzemu: Vratio se u reprezentaciju nakon pet godina, a sada bi mogao propustiti Euro

Na prijateljskoj utakmici protiv Bugarske, Karim Benzema je zadobio ozljedu koljena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač francuske nogometne reprezentacije Karim Benzema ozilijedio se na prijateljskog utakmici protiv Bugarske, samo tjedan dana prije prve utakmice Europskog prvenstva 2020 proitv Njemačke.

Benzema, koji se prošli tjedan priključio francuskoj nogometnoj reprezentaciji nakon pet godina pauziranja, napustio je teren u 39. minuti susreta zbog ozljede desnog koljena. Zamijenio ga je Olivier Giroud.

Euro 2020 počinje u petak 11. lipnja, a Francuska je u skupini F s Njemačkom, Portugalom i Mađarskom.

Također, veznjak Donny van de Beek otpao je iz nizozemske nogometne reprezentacije zbog ozljede, objavio je danas Nizozemski nogometni savez. 

Van de Beek je zadobio ozljedu prepone i neće biti spreman za igranje na Europskom nogometnom prvenstvu koje počinje u petak.

Nizozemska prvu utakmicu u skupini C na Europsko prvenstvu igra u nedjelju protiv Ukrajine u Amsterdamu.

Saša Lugonjić Lijepe vijesti iz Rovinja: Lovren radi po uobičajenom programu, a Badelj otkrio što se uigrava pred Englesku divider

"Ovo je veliko razočarenje za mene, jer bi mi to bilo prvo Europsko prvenstvo, a ja, na žalost, neću biti na njemu", rekao je 24-godišnji Nizozemac u kratkoj videosnimki koju je objavio na Instragramu.

On je do sada za Oranje odigrao 19 utakmica.

KNVB je također objavio da izbornik Frank de Boer neće zvati nikoga za zamjenu iako mu je dopušteno uzeti zamjenu za Van de Beeka prije prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider