Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još malo u Londonu, a onda...

Bili smo na Wembleyju na utakmici Engleska – Hrvatska: Poslušajte kakvi su dojmovi

Kolumnist portala gol.hr proveo je cijelo poslijepodne u Londonu, bio je i na utakmici Engleska - Hrvatska koja se igrala u prvom kolu Europskog prvenstva.

Na Wembleyju ove nedjelje na utakmici Engleska - Hrvatska nije bilo puno niti hrvatskih novinara niti hrvatskih navijača. Jedan od rijetkih koji je imao tu čast bio je Ivica Medo, kolumnist gol.hr-a.

Kakvi su prvi dojmovi s Wembleyja?

"Nisu previše dobri jer smo izgubili, ali bilo je 24 tisuće navijača, bilo je i pjesme… Sve u svemu, dobro je bilo, navijači su se vratili, pa makar samo s četvrtinom kapaciteta. Bolje i to nego da je stadion prazan."

Je li bilo Hrvata?

gol expired Obrana previše teretna za Engleze: Vatreni izgledaju bezopasno, Dalić mora brzo naći rješenje divider

"Po mojoj procjeni ih je bilo oko 150, bilo je različitih grupica ljudi. Mislim da je među hrvatskim navijačima bilo 95 posto onih koji žive u Velikoj Britaniji."

O samoj igri Vatrenih Medo je rekao:

"Mislim da je bila previše sterilna igra prema naprijed, previše smo se branili. Češka i Škotska ipak nisu razina Engleske."

Kada seliš u Glasgow?

"Ostajem još dan i pol u Londonu i onda se zrakoplovom selim u Glasgow. Češku moramo pobijediti, ako to ne pobijedimo bit ćemo u velikom problemu."

gol expired Sudac došao do Modrića i pitao ga za gutljaj soka, pogledajte Lukinu reakciju divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider