Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
javljanje iz danske

Hrvatski navijač je u veljači znao da će Vatreni igrati u Kopenhagenu i profitirao

Uživo smo se javili iz Kopenhagena, dva dana do utakmice.

Hrvatska i Španjolska u ponedjeljak od 18 sati igraju dvoboj za četvrtfinale Europskog prvenstva. Dva dana prije utakmice u Kopenhagen je stigla ekipa Nove TV i gol.hr-a koja će donositi vijesti iz Danske.

U javljanju za Dnevnik Nove TV reporter Milan Stjelja otkrio je neke zanimljivosti o Kopenhagenu, a vidio je i puno naših navijača koji dolaze u velikom broju, trebalo bi ih biti oko pet tisuća.

''Jedan hrvatski navijač mi je rekao da je kupio ulaznicu i avionsku kartu već u veljači. Znao da je će Hrvatska osminu finala igrati u Kopenhagenu, pogodio je i ušparao si je dosta novaca jer su navijači te karte sada platili dosta skuplje'', rekao je Milan Stjelja i dodao neke važne inoromacije za navijače:

''Kada uđete u zemlju odmah će vas pitati jeste li se cijepili, ako jeste s obje doze, dobiti ćete zeleno svijetlo za prolaz. Ako se niste cijepili onda morate na testiranje. Maske su obavezne u javnom prijevozu, a pri ulasku u kafiće i restorane morate predočiti potvrdu o cijepljenja ili negativan test. Danci se pretjerano ne drže toga, ali to naravno ne treba vrijediti za hrvatske navijače'', rekao je Stjelja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider