Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato ime

UEFA odredila suca za utakmicu protiv Španjolske: Ostao nam je u jako dobrom sjećanju

Susret Hrvatske i Španjolske na rasporedu je u ponedjeljak, 28. lipnja u 18 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu osmine finala Europskog prvenstva 2020 između Hrvatske i Španjolske koja se igra u ponedjeljak, 28. lipnja u Kopenhagenu sudit će turski sudac Cuneyt Cakir.

Pomoćni suci bit će njegovi sunarodnjaci Bahattin Duran i Tarik Ongun, dok će za VAR biti zadužen njemački sudac Bastian Dankert.

Turski sudac je već otprije poznat hrvatskim nogometašima jer je sudio polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, kada je Hrvatska slavila s 2:1 protiv Engleske.

Osim toga, sudio je i kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu kada je Hrvatska pobijedila Srbiju s 2:0 na maksimirskom stadionu. Nadajmo se kako će i u trećem susretu donijeti sreću hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

gol expired Olmo odgovarao na hrvatskom: "Za mene je ovo finale Eura, Hrvatska je bila moj dom, a dvije stvari nikada neću zaboraviti" divider

Inače, turski sudac je posljednjih jedanaest godina na popisu elitnih sudaca europske nogometne organizacije. Ovo će mu biti 590. utakmica u karijeri, a podijelio je skoro pet žutih kartona po utakmici, dok je 91 put pokazao izravan crveni karton.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider