Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojavile se lažne vijesti

Danski liječnik opisao minute užasa, ovako je spašavao Eriksena. Potvrđeno je da se nije cijepio

Eriksenov bivši kardiolog u Tottenhamu izjavio je da Eriksen nikad nije imao problema sa srcem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš danske reprezentacije Christian Eriksen (29) nalazi se u stabilnom stanju nakon što je kolabirao na terenu na utakmici Eura Danska - Finska.

Danski nogometni savez također je objavio da je Eriksen budan i stabilan.

"Jutros smo razgovarali s Christianom Eriksenom, koji je pozdravio suigrače. Stanje mu je stabilno i dalje je hospitaliziran radi daljnjih pretraga", dodaje Danski savez u svom priopćenju.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.

gol expired Eriksen se javio u klupsku Whatsapp grupu. Oglasio se direktor Intera divider

Liječnik danske nogometne reprezentacije Morten Boesen otkrio je detalje drame.

''Zvali su nas na teren čim se srušio, a iako nisam vidio trenutak kad je pao, bilo je jasno da je kolabirao. Kad sam stigao tamo, on je ležao na boku i disao. Imao je puls, no to se jako brzo promijenilo i onda smo počeli s oživljavanjem. Bila je to fantastična i jako brza pomoć i od liječnika sa stadiona i ostalih službi'', rekao je Boesen, a njegove izjave prenose danski mediji.

gol expired Nogometni sindikat upozorava na iscprljenost igrača, je li to razlog Eriksenovog srčanog? divider

Danski i finski reprezentativci i gledatelji na stadionu su ostali u šoku. Igrači su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa, no vidjelo se kako ga liječnici oživljavaju. Eriksen je na nosilima potom iznesen s terena, a utakmica je prekinuta, ali kasnije je nastavljena.

Eriksenov bivši kardiolog u Tottenhamu izjavio je da Eriksen nikad nije imao problema sa srcem.

Lažne vijesti i izmišljene izjave Interova klupskog liječnika

Počele su se širiti glasine po društvenim mrežama da je Eriksen doživio srčani udar zbog cjepiva, a odmah se oglasio Inter i negirao sve. Čak se i jedan twiteraš koji je proširio glasine ispričao jer je prenio nečije izmišljenu izjave Interova klupskog liječnika.

"Eriksen nije imao koronavirus i nije cijepljen protiv koronavirusa", rekao je Giuseppe Marotta, direktor Intera, a njegovu izjavu prenose svjetski mediji.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider