Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo!

Nije mogao do njega u bolnicu, ali je otkrio što se sprema u čast Eriksenu u 10. minuti

Christian Eriksen dobit će veliku počast na utakmici Belgije i Danske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini B Europskog prvenstva Danska danas od 18 sati traži prve bodove protiv favorita grupe, Belgije. Danci su pretrpjeli teške trenutke nakon što se Christian Eriksen srušio na travnjaku, poslije čega mu je na trenutak stalo srce.

Mogu li se oporaviti od šoka, vidjet ćemo protiv jake Belgije čiji je napadač Romelu Lukaku po dolasku u Kopenhagen pokušao doći do svog suigrača iz Intera koji se oporavlja u bolnici.

''Nisam to mogao izvesti zbog protokola vezanog za COVID. Glavno je da su obitelj i najbliži uz njega. Evo, baš mi je poslao poruku da je dobro, rekao sam mu da me nazove kad god želi'', izjavio je Lukaku uoči utakmice.

Eriksen se oporavlja

Otkrio je medijima i kako se na stadionu 10. minuti spremaju ovacije navijača. Akciju će podržati i igrači obiju momčadi te će uz dopuštenje UEFA-e utakmica nakratko biti prekinuta.

''Izbacit ćemo loptu izvan terena i pljeskati za Christiana. Bit će to naša poruka Chrisu, s kojim su igrali i mnogi igrači Belgije, koji su također zbog svega jako uznemireni.''

Podsjetimo, Lukaku je odmah nakon Eriksenove nesreće njemu posvetio svoj prvi pogodak na Euru viknuvši u kameru ''Chris, volim te''.

Eriksen je poručio da će bodriti svoje suigrače protiv Belgije, ali ne s tribina, već ispred TV ekrana. Ipak su ga liječnici odlučili za svaki slučaj zadržati pod budnim okom iako mu je stanje stabilno i svakog se dana očekuje njegov izlazak iz bolnice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider