Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije naših suparnka

Češki mediji: Što je s Hrvatima?! Zabiju prvi gol na Euru, važan gol, a proslave ga tako hladno

Kramarićeva gesta iz prvog dijela sve govori o našoj igri, pišu oduševljeni češki mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Češka remizirale su 1:1 u 2. kolu Eura u Glasgowu, a dok ovdašnji mediji sa skepsom gledaju na ovaj rezultat, češki su složni kako je ovo odličan bod koji ih drži čvrsto na kursu ka drugom krugu.

"Hrvati nisu potvrdili ugled sa SP-a u Rusiji, bili smo bolji cijelo prvo poluvrijeme, a jedini trenutak kad su bili bolji bio je start prvog dijela,“ piše u izvještaju iSport.cz-a, a njihov urednik Radek Šprynar u svom komentaru piše:

"Kao da nešto ne štima s Hrvatima. Lovren je nedavno kritizrao mlade igrače pa je malo ublažio tu izjavu malo kasnije, ali vidi se da među Hrvatima nema kemije. Možda mlađi igrači imaju preveliko mišljenje o sebi, ne znam. Ali kod proslave njihovog gola je sve bilo jasno, zabili su prvi gol na Euru, važan gol koji ih ostavlja u igri za drug krug, ali proslavili su ga hladno."

gol expired Daliću nije lako, ali mora prestati lutati i konačno naći pravu postavu: Perišić drži Vatrene u igri divider

"Perišić je bio najopasniji, Cufal nije imao odgovora za njega, bio je najaktivniji, najbolji hrvatski igrač na terenu,“ dodao je.

Probudili su se poslije penala

Česi smatraju kako je dosuđen penal zapravo bio loš za njih…

"Kao da ih je primljeni gol razljutio, kao da su smatrali da sve sudačke odluke idu protiv njih. Izgleda da ih je izbornikov govor na poluvremenu podigao jer je nastavku na teren izašla druga momčad. Češka je dominirala prvim dijelom, ali u drugom je utakmica bila ravnopravna,“ piše u tekstu na portalu idnes.cz.

gol expired ANKETA Tko vam je bio najbolji Vatreni na utakmici Hrvatska - Češka? divider

"Perišić i Gvardiol bili su najbolji hrvatski igrači, lijeva strana je bila puno opasnija od desne, međutim poslije primljenog gola češki igrači su ih dobro zaustavili,“ dodaju.

Kramarićeva gesta iz prvog dijela govori sve

Novinari Sport.cz-a hvale junaka Patrika Schicka, a o igri Hrvatskoj pišu:

"Gesta Andreja Kramarića iz prvog dijela govori dovoljno o igri Hrvatske. Nekoliko puta je ljutito bacio ruke u zrak razočaran što lopta ne dolazi."

gol expired Kako su igrali: Perišić i Gvardiol odlični, Lovren i Rebić ostali dužni divider

"Bio je potpuno odcijepljen u napadu, ali nije nam jasno zašto se ljuti jer Hrvati nisu imali ni loptu dovoljno da bi zaprijetili, Dalićevi ljudi su imali loptu samo 38 posto vremena,“ piše u izvještaju.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider