Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ocjene današnjeg susreta

Kako su igrali: Perišić i Gvardiol odlični, Lovren i Rebić ostali dužni

Gvardiol je oduševio u svom drugom nastupu za Hrvatsku, a Lovren

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je i drugi ispit na Euru odigravši 1:1 protiv Češke u Glasgowu. Česi su poveli u 38. minuti golom Patrika Schicka, a rezultat je poravnao Ivan Perišić na startu drugog poluvremena.

Statistički portal Whoscored.com po završetku susreta već tradicionalno je izbacio ocjene igrača, a najbolji čovjek na terenu bio je Ivan Perišić čija je ocjena 7.6 bila najviša na utakmici. Drugi najbolji hrvatski reprezentativac bio je Joško Gvardiol, koji je u svom drugom nastupu u kockastom zaradio sedmicu.

Vlašić iskoristio minute

Luka Modrić nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali ponovo nije razočarao te je za svoj nastup ocijenjen s 6.8, asistent Andrej Kramarić dobio je 6.7, a svoje minute odlično je iskoristio Nikola Vlašić, koji je za pola sata dobio identičnu ocjenu kao Andrej.

Najlošije ocijenjeni Hrvat na današnjoj utakmici bio je Ante Rebić koji je izmijenjen poslije samo 45 minuta na terenu. Reba je za svoju izvedbu dobio samo 5.7. Toliko je dobio i Dejan Lovren, kojemu je ovo bio prvi nastup na tekućem Euru, a ocjenu mu je razumljivo srozao skrivljen penal nad Patrikom Schickom u prvom dijelu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider