Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa čemu to?

Španjolska zvijezda uoči Hrvatske dobiva sramotne poruke: ''Nadam se da će ti djeca umrijeti''

Alvaro Morata trpi žestoke kritike navijača zbog igara na Europskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska reprezentacija odigrala je slabo prve dvije utakmice na Euru, a onda im se sve otvorilo protiv Slovačke kada su slavili s čak 5:0. Nije to dobra vijest za Hrvatsku koja sa Španjolskom igra u ponedjeljak u Kopenhagenu, no neke navijače Furije ni ta pobjeda nije očito oraspoložila.

Na udaru kritika najviše je Alvaro Morata koji je protiv Slovaka promašio 11-erac, već drugi od strane španjolske reprezentacije na ovom prvenstvu. Napadač Atletica na posudbi u Juventusu užasne poruke dobiva još od druge utakmice, one protiv Poljaka kada je zabio jedini pogodak na Euru.

''Nakon te utakmice nisam spavao devet sati. U jednoj je poruci pisalo 'nadam se da će ti djeca umrijeti'. Teško je jer to mora sve proživljavati i moja obitelj, ali prije par godina bi me više smetalo. Motiviran sam jako za osminu finala'', otvorio se Morata španjolskim medijima.

Morata je često tijekom svoje karijere bio kritiziran zbog brojnih promašenih prilika, a to se nastavilo i na Euru.

''Shvaćam da me se napada kad promašujem, ali htio bih da ljudi shvate kako je to kad ti prijete i kad ti netko želi da ti umru djeca.''

Nadamo se kako će Morata nastaviti s promašajima i u ponedjeljak, no isto se tako nadamo kako više neće dobivati morbidne poruke navijača koje prelaze sve granice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider