Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bivši igrač HNL-a

Aljoša Vojnović oštro prema napadaču Vatrenih: "Vodio se egom. Ta mu izjava nije bila pametna i promišljena"

Hrvatska svoj put nastavlja u kvalifikacijama za SP. U rujnu tri utakmice možete gledati na Novoj TV.

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je ispala s Europskog prvenstva 2020. godine. Španjolska je pobijedila Vatrene s 5:3 nakon produžetaka.

Dan nakon ispadanja u Dnevniku Nove TV svoje je razmišljanje dao bivši nogometaš Aljoša Vojnović.

Zlatko Dalić - 2 Dalić ekskluzivno: "Neki su igrači potrošili kredite. Moram shvatiti da sam pogriješio" divider

''Nisam došao sebi. Jučer je utakmica pokazala da posjedujemo onaj stav, onaj inat. Na kraju i individualnu kvalitetu jer vratiti se nakon 3:1 protiv Španjolaca jako je teško. Ne znam puno ekipa kojima je to uspjelo. S druge strane, u prve dvije utakmice nije bio jasan taj plan igre, kao i pozicije igrača'', rekao je Vojnović.

Rebić i kopačke?

''Događa se, vidio sam to i prije. Meni se nikad nije dogodilo jer bi me panika hvatala kad bih pomislio da mijenjam kopačke. Malo glupasta Rebićeva odluka jer je bilo sedam minuta do kraja. Ono s Joškom Gvardiolom nikad nisam vidio. To moramo pripisati neiskustvu'', kaže Vojnović pa dodaje:

gol expired Pašalićev gol Španjolcima uvrstio malu Atalantu u prestižno društvo: Kraljica provincije za povijest! divider

''Nisi morao ni igrati nogomet, čak se ni baviti sportom da vidiš da atmosfera nije dobra i da nešto ne štima. Bila je čudna atmosfera. Sve je djelovalo malo trulo, bilo je dovikivanja i to smo na neki način zamaskirali pobjedom protiv Škotske. Nije valjalo i mora se tu istaknuti Kramarićeva izjava u medijima prije prvenstva da nije bila pametna i promišljena, vodio se isključivo egom. Realno, imamo jako puno ega u svlačionici, to Kramariću nije trebalo'', rekao je Vojnović.

Hrvatska svoj put nastavlja u kvalifikacijama za SP. U rujnu tri utakmice možete gledati na Novoj TV.

VIDEO: Zlatko Dalić o svojoj odgovornosti i ispadanju s Eura

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider