Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika zvijezda

Doživio fijasko protiv Hrvatske, a onda riješio Bayern: Sad finale i opet - Hrvati

Mlada nada španjolske reprezentacije proživljava najljepše trenutke početka karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vezni nogometaš španjolske reprezentacije i Atletico Madrida, Saul Niguez rekao je kako se veseli odlasku na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

"Jako sam zadovoljan što sam ušao na popis i nadam se da ću ostati i na definitivnoj listi putnika za Euro", izjavio je Niguez u razgovoru za sportski radio Marca.

"No potrebno je ostati čvrsto na zemlji i nastaviti raditi", dodao je.

Izbornik Vicente del Bosque uvrstio je Nigueza na popis od 25 nogometaša koji konkuriraju za nastupe u dresu španjolske reprezentacije kojoj je raspored Eura donio utakmice protiv Hrvatske, Turske i Češke.

U srijedu je pak Atletico Madrid produžio ugovor s veznim igračem za dodatnu sezonu, do 2021. godine.

"Puno godina radim kako bih bio na ovoj razini, no nikada nisam mislio da ću doći gdje se sada nalazim", rekao je Niguez koji je u polufinalu Lige prvaka u Madridu zabio pobjednički gol protiv Bayerna.

"Ostvario mi se san. Atletico je momčad u kojoj sam stvoren, to je najbolje mjesto za rasti. Volim pobjeđivati i sada s Atleticom to radim", dodao je.

U Milanu će 28. svibnja igrati u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Matea Kovačića.

"Znamo da je Real Madrid težak protivnik. No mi moramo biti momčad i misliti na sebe. Malo je momčadi u kojima postoji takva sloga kao kod nas. Jedva čekamo utakmicu", izjavio je. Vezni nogometaš je ove sezone nastupio u 47 utakmica za madridsku momčad postigavši 9 golova, a još četiri puta je dodao za pogodak.

Dosad je nastupao za mladu španjolsku reprezentaciju, odigravši u ožujku susret u Burgosu protiv Hrvatske u kojem su Španjolci bili poraženi s 0-3.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider