Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan utrčao i na teren

FOTO Pogledajte slavlje hrvatskih navijača na Parku prinčeva

Vatrene je na Parku prinčeva pratio i velik broj hrvatskih navijača koji su stvorili dobru atmosferu...

Veći dio utakmice podrška s tribina bila je odlična. U par navrata čulo se 'Za dom spremni', ali to je očito dio folklora koji se ne može izbjeći. Nakon što su se hrvatski i turski navijači družili prije utakmice i stvorili ugođaj kakav dolikuje Euru, slično je bilo i na dupkom popunjenim tribinama.

Turci i Hrvati su zajedno pjevali, skandirali, mahali zastavama i transparentima, što je iznenadilo i francusku policiju, a koja je tri dana u Marseilleu vodila bitku s engleskim, ruskim i domaćim navijačima. U svakom slučaju, Hrvati i Turci pokazali su kako se bodri svoju reprezentaciju.

Čak je poslije pogotka Modrića jedan hrvatski navijač uspio doći do igrača i zajedno s njima na terenu proslaviti gol. Naravno, nastala je i ludnica na tribini gdje su smješteni naši navijači.

Kockice su preplavile Pariz i pokazale kako se može napraviti odlična atmosfera bez incidenata. Iako je francuska policija ovu utakmicu označila jednom od najrizičnijih na Euru, hrvatski navijači zasad su položili ispit i nakon prve pobjede Vatrenih, imaju još više razloga za optimizam i veselje.

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Turske?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider