Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'razočarani smo'

Payet se ispričao Ronaldu kojem predstoji poduža stanka: Nisam negativac!

Dimitri Payet proglašen je negativcem finala nakon što je nehotično naletio na koljeno Cristiana Ronalda i onesposobio ga za nastavak utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugal je i bez najboljeg igrača osvojio europski naslov pobjedom u produžetku nad Francuskom (1:0). Cristiano Ronaldo je teren Stade de Francea zbog ozljede morao napustiti u 25. minuti. Dimitri Payet je portugalsku zvijezdu ozlijedio u jednom startu 18 minuta ranije.

"Nisam negativac, nisam želio ozlijediti Ronalda", opravdavao se Payet kojeg je putem profila društvene mreže Twitter napala majka Portugalca.

"Razočarani smo, bili smo pod dojmom. Imali smo loptu i bolje prilike, ali nismo uspjeli probiti portugalsku obranu. Iz ono malo prilika što su imali Portugalci su jednu iskoristili", rekao je Payet.

"Nismo mogli zabiti pogodaka. Eh, da je jedna lopta ušla u mrežu, Portugalci bi se morali otvoriti i onda bi imali više prilika iz kontra-udara. Protiv Njemačke smo zabili dok su oni imali posjed, ovdje je bilo suprotno", istaknuo je francuski reprezentativac.

Recimo i da će Ronaldo, nakon što je obavio prve pretrage, izbivati oko mjesec dana zbog ozljede križnih ligamenata koljena.

Mislite li da je Portugal zasluženo postao prvak Europe?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider