Automoto
SPORTOVI
Automoto
O čemu su pričali?

Večera Alonsa i Webbera potaknula teorije zavjere, Vettel nevoljko komentirao

Zajednička večera dvaju vozača Formule 1, Ferrarijevog Fernanda Alonsa i Red Bullovog Marka Webbera, potaknula je teorije zavjere uoči četvrte ovosezonske utrke, Velike nagrade Bahreina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ranije ovog tjedna Alonso je putem Twittera objavio fotografiju sebe i Webbera na zajedničkoj večeri u Dubaiju. Ubrzo ju je izbrisao, ali to nije spriječilo medije da se raspišu o zavjeri, kako je to bila samo provokacija za Webberovog kolegu iz Red Bulla Sebastiana Vettela nakon što je Nijemac ranije na Velikoj nagradi Malezije ignorirao momčadske naredbe.

>> Na VN Bahreina nećemo gledati one grozne gume...

>> Alonso poručio konkurenciji što ih čeka u nastavku sezone

Otkako je Vettel na stazi suprotno momčadskim odredbama prestigao Webbera dvojac jedna priča, a zajednička Australčeva večera s Vettelovim velikim rivalom opisuje se kao provokacija.

"Poznajem Fernanda 13 godina. Mogu vam dati i puno zajedničkih fotografija sebe i Jensona Buttona. Mnogi se vozači međusobno druže i mislim da je tu nastupila mala paranoja. Ako vam je to momci najvažnija tema, onda se u gabuli, da budem iskren. Ako vam je najveća tema o večeri, onda morate raditi napornije", poručio je Webber novinarima.

Webberu i Alonsu zajednički je i menadžer, Flavio Briatore, bivši momčadski šef Renaulta u kojem je Alonso osvojio dva naslova, a u kojem je Webber svojedobno bio rezervni vozač.

Alonso je upitan kako bi se osjećao kada bi njegov momčadski kolega iz Ferrarija Felipe Massa večerao s Vettelom?

"Ne bih osjećao ništa. U Španjolskoj kažemo: lopov misli da je svatko lopov. Ako vidim fotografiju nekoga kako večera, onda mislim da je riječ samo o večeri. Više smo razgovarali o biciklima nego o Formuli 1, o njegovoj Tasmanijskoj utrci, nesreći i tome kako mu je noga. Ali kada sam to stavio na Twitter svi su komentari bili o Vettelu i slično. To su teoretičari zavjere", komentirao je Alonso.

Upitan o zajedničkoj večeri njegovog momčadskog kolege i Alonsa trostruki uzastopni svjetski prvak Vettel uz kiseli je osmijeh komentirao: "Svi mi moramo večerati u jednom trenutku, a jako je dosadno to uvijek raditi sam."

Vettel je nakon triju utrka vodeći u ukupnom poretku vozača u Svjetskom F1 prvenstvu, dok je Alonso treći s devet bodova zaostatka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider