Automoto
SPORTOVI
Automoto
'Savršena utrka'

Alonso poručio konkurenciji što ih čeka u nastavku sezone

Fernando Alonso upisao je prvu ovosezonsku pobjedu na trećoj utrci Svjetskog prvenstva Formule 1, koja se u nedjelju vozila u Kini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prštao je od zadovoljstva prvenstveno zbog činjenice da je prije tri tjedna ostao bez bodova na Velikoj nagradi Malezije.

>> Turbobrzi Alonso slavio u Kini, Vettel ostao kratak u lovu na Hamiltona!

"Bila je to savršena utrka za nas od starta pa sve do cilja. Nismo imali nikakvih problema s bolidom i to me najviše veseli", rekao je Alonso za britanski ESPN.

"Nakon odustajanja u Maleziji sjajan je osjećaj pobijediti u utrci. U dvije utrke koje sam ove sezone završio bio sam drugi (Australija) i prvi. Mislim da je to sjajan rezultat, te vjerujem da je pred nama odlična sezona", izjavio je Španjolac, pa se okrenuo idućoj utrci, već za tjedan dana, u Bahreinu.

"Očekujem još jednu tešku utrku, s vrlo promjenjenim uvjetima za vožnju. No, kao što sam rekao, s obzirom da smo sjajno odradili dvije utrke na početku sezone, vjerujem u još jedan dobar rezultat u Bahreinu", zaključio je treći čovjek trenutkog poretka Svjetskog prvenstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider