Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ozlijedio se Lorenzo!

Ove subote UŽIVO na OYO.hr: Sedma utrka ovogodišnjeg MotoGP prvenstva!

Pred nama je sedma utrka ovogodišnjeg prvenstva u kraljevskoj MotoGP klasi – Velika nagrada Nizozemske. Na prošloj utrci dominirali su Španjolci, a na kraju je slavio branitelj naslova Jorge Lorenzo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči VN Nizozemske stigla je jedna loša vijest. Španjolski motociklist Jorge Lorenzo, aktualni svjetski prvak u MotoGP klasi, slomio je lijevu ključnu kost tijekom drugog slobodnog treninga u Assenu.

Po kišnom vremenu na skliskoj stazi Lorenzo je izgubio kontrolu nad svojom Yamahom i pao je na lijevo rame pri velikoj brzini.

Nakon naknadnih liječničkih pretraga organizatori su potvrdili da je Lorenzu pukla ključna kost i da je Španjolac izgubljen za sedmu ovosezonsku utrku koja je na rasporedu 29. lipnja u Assenu. Umjesto natjecanja Lorenzo će tako u petak završiti na operacijskom stolu.

Lorenzo je trenutno drugi u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva, sa sedam bodova zaostatka za sunarodnjakom Danijem Pedrosom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider