Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izabrali ga navijači

Samo nebo mu je granica: Kovačić proglašen Interovim otkrićem godine!

Mladi hrvatski nogometaš, 19-godišnji Mateo Kovačić, dobio je nagradu za najveće otkriće aktualne sezone u redovima talijanskog ligaša, milanskog Intera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nerazzurri'' su u milanskom hotelu Marriott u nedjelju već 18. godinu zaredom dodjeljivali klupske nagrade San Siro Gentleman. Dobitnike nagrada izabrali su navijači Intera putem nekoliko internetskih portala i Facebooka, a pritom je Kovačiću pripalo priznanje za otkriće godine.

>> 'Kovačić je klasa, ima sve!' Pogledajte što je radio igračima Lazija!

Mladi je veznjak, podsjetimo, došao u milanski klub u siječnju ove godine iz zagrebačkog Dinama. U samo nekoliko mjeseci je uspio potvrditi klasu i ustaliti se u prvoj momčadi, a očito je oduševio i navijače.

''Zahvaljujem svima na ovoj nagradi. Hvala i cijeloj Interovoj obitelji. Bilo mi je teško napustiti svoju zemlju, ali mislim da sam dobro odradio ovih nekoliko mjeseci u klubu, a sljedeće sezone želim biti još bolji. Koja mi je najdraža pozicija? Središnji vezni'', poručio je Kovačić s pozornice milanskog hotela.

Zanimljivo, poseban gost na Interovoj je svečanosti bio i svjetski motociklistički prvak u klasi MotoGP, Španjolac Jorge Lorenzo. Novinari su ga pitali i za Kovačića, a on je kratko odgovorio:

''Upoznao sam ga na minutu. Čini mi se simpatičnim i sramežljivim. No, još uvijek je dečko premda je vrlo jak.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider