Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najbolji igrač Intera

'Kovačić je klasa, ima sve!' Pogledajte što je radio igračima Lazija!

Talijanski mediji puni su hvale za Matea Kovačića koji je još jednom pokazao kako se radi o velikom talentu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je prvi put nakon 15 godina kod kuće izgubio od Lazija, a to mu je bio sedmi poraz u posljednjih devet susreta. Milanska momčad tako se oprostila od mjesta koje vodi u Europu, a njihova trenutačna forma zaista je poražavajuća za tako velik klub.

Ipak, jedno ime se ističe, Mateo Kovačić i dalje dobiva pohvale za svoje prezentacije. Gazzetta dello Sport proglasila ga je najboljim igračem Intera u derbiju protiv Lazija.

"Kovačić je klasa na kojem Inter treba graditi budućnost. Ima talent, pamet i ideju", piše Gazzetta.

"Interova završnica sezone je tragikomična. To najbolje oslikava posljednji domaći poraz u 35. kolu od Lazija (1-3)", piše Goal.com, koji potom ističe četiri svjetle točke u devetoplasiranoj momčadi Serie A, a jedna od njih je i naš Kovačić.

"Kovačić je bio skup, ali je s 19 godina već pokazao sjajne kvalitete. Iako momčad igra jako loše, Kovačić je i u takvoj momčadi jedan od najboljih na travnjaku. Iduće će sezone biti još i bolji, u to ne treba sumnjati", piše ukratko o hrvatskom reprezentativcu.

Preostala tri igrača koji se navode kao svjetle točke ove sezone su vratar Samir Handanovič, veznjak Freddy Guarin i napadač Rodrigo Palacio.

"Guarin i Kovačić su temelj veznog reda Intera koje treba zadržati", stoji u zaključku talijanskog Goal.coma.

Kovačić je ove sezone upisao 11 nastupa u Seriji A za Inter, no zasada se još nije upisao u strijelce. (VLM / TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider