Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Nelogično, ali...

Real želi dodatno poniziti Barcelonu, drugi dio Madrida protiv!

Gdje će se igrati finale Kupa kralja, pitanje koje se i ove godine postavlja u Španjolskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle sezone Barcelona je izgubila bitku za naslov, ali je imala priliku uzeti Kup, što je na kraju i uspjela. No, bilo je pitanje gdje će se igrati finale s Athletic Bilbaom. I Baski i Katalonci htjeli su da to bude u Madridu na stadionu Reala, što zbog veličine stadiona Santiago Bernebeu što zbog kompromisa što se putovanja navijača tiče.

>> Veliko finale Atletica i Reala u Kupu Kralja, Rakitić zabio s 20 metara!

>> Benzemi prijeti zatvor, za drugim 'luđakom za volanom' iz Reala se traga

I da, onaj najvažniji razlog – da mogu zajedno zviždati španjolskoj himni u dvorištu Real Madrida. No, Real je izmislio neke radove na stadionu i izbjegao sramotu, a Barca je uzela Kup na stadionu Atletica, Vicente Calderonu.

Ove sezone je Real izgubio bitku za naslov, ali imaju priliku doći do Kupa. Ne samo što su izbacili i ponizili Barcu na Camp Nouu u polufinalu, sada žele igrati finale na istom stadionu. Ne sumnjamo kako će i Barcelona nešto raditi u to vrijeme pa sigurno  neće pristati na takav scenarij.

S druge strane, Atletico ne želi u Barcelonu. Oni žele da se finale igra u Madridu što je mnogima puno logičnije. Čak i legenda Reala Bernd Schuster misli kako trebaju igrati na jednom od dva 'domaća' stadiona. Predlaže onaj veći, Santiago Bernabeu koji može primiti 40 tisuća navijača oba kluba.

Što vi mislite, gdje bi se trebalo igrati finale španjolskog Kupa kralja?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider