Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mou, stani malo!

Pepe kritizirao Mourinha zbog odnosa prema Casillasu

Nakon što je Real Madrid teškom mukom upisao pobjedu u 34. kolu prve španjolske nogometne lige protiv Valladolida (4-3), stoper "kraljevskog kluba" Pepe izašao je u javnost s rečenicom koju bi mogao požaliti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Izjave gospodina Mourinha vezane za Ikera Casillasa nisu adekvatne. Mislim da je zaslužio više poštovanja. Iker je dio Reala, on je instituacija kluba i reprezentacije", rekao je Pepe za Canal + te nastavio:

>> Realu golijada protiv Valladolida, dva pogotka Ronalda!

>> ManUtd nudi 70 mil. eura i jednog igrača za povratak Ronalda

"Iker je i dalje naš važan igrač. Trener ne bi trebao podcjenjivati nikoga, a najmanje njega. On je simbol Reala i naš kapetan, no prije svega dobra osoba, koja je uvijek spremna pomoći", bile su riječi Pepea, kojeg je voditelj zamolio da komentira Mourinhovu izjavu da je trebao dovesti Diega Lopeza (aktualnog vratara) ranije u klub.

Casillas je izvan pogona još otpočetka 2013. godine, otkako je slomio kost u lijevoj šaci. Iako se oporavio, Mourinho ga i dalje nema namjeru vratiti između vratnice Reala, tim više jer Diego Lopez brani u sjajnoj formi, no navodno i iz privatnih razloga. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider