Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić igrao cijelu utakmicu

Realu golijada protiv Valladolida, dva pogotka Ronalda!

Nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka ispred nogometaša madridskog Reala je ostalo odraditi posao u Primeri, te odigrati finalnu utakmicu Kupa kralja protiv gradskog rivala Atletica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu, u ogledu 34. kola Primere, Real se zabavljao na terenu s Valladolidom i u neobaveznoj utakmici pobijedio 4-3. Da nisu potpuno profesionalno pristupili ovom ogledu dokazuje niz pogrešaka Madriđana, pogotovo u obrani, koji su primili tri gola, a mogli su još toliko. Istina, i propuštali su šanse, pa je na kraju ovakav rezultat i realan.

Portugalac Cristiano Ronaldo je postigao dva pogotka za Real i to je oba puta poentirao glavom. Došao je tako do brojke od 33 prvenstvena pogotka ove sezone, ali je Lionel Messi i dalje za njega neuhvatljiv na vrhu ljestvice strijelaca, s 44 pogotka. Inače, Ronaldo je ovim golovima prekinuo kratki niz (za njega i ne baš kratki) od dvije prvenstvene utakmice bez gola.

Mogao je Ronaldo zabiti i hat-trick, ali je njegov projektil iz slobodnog udarca, krajem prvog dijela, odsjeo na gostujućoj gredi.

Preostala dva gola za Real su postigli Valiente (autogol), nakon udarca Di Marije, i Kaka, ali je ipak najljepši pogodak djelo igrača Valladolida Lluisa Sastrea koji je u 87. opalio poluvolej s 30 metara, a lopta je "žabicom" odjsela iza Diega Lopeza.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić je odradio svih 90 minuta za Real.

Valencia je bila super uvjerljiva protiv Osasune i slavila 4-0 (čime je ostala u igri za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, dva boda manje od Real Sociedada), dok je Granada važne bodove za prvoligaški spas uhvatila domaćom pobjedom protiv Malage od 1-0. Za goste je sedamdeset minuta igrao Pedro Morales, inače igrač zagrebačkog Dinama. (TS)

Primera, 34. kolo:

Real Madrid - Valladolid 4-3 (Valiente 26-ag, Cristiano Ronaldo 32, 70, Kaka 49 / Gonzalez 8, Javi Guerra 35, Sastre 87)

Granada - Malaga 1-0 (Ighalo 28)

Valencia - Osasuna 4-0 (Soldado 39, Ricardo Costa 44, Banega 60, Jonas 90+3-11m)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider