Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedostajali mu Zagreb i more

Posljednji intervju Ivana Turine

Jutros nas je prerano napustio bivši vratar Dinama Ivan Turina. Preminuo je u snu, a prije samo tjedan dana dao je svoj intervju za sportski tjednik Max.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Na kraju prošle sezone dobio sam nagradu navijača za najboljeg i najpožrtvovnijeg igrača sezone. Klub je odmah reagirao i tijekom priprema u SAD-u ponuđen mi je novi ugovor s identičnim uvjetima i nisam previše razmišljao. Malo je danas klubova u Europi koji 33-godišnjem vrataru nude trogodišnje ugovore. A već imam ponudu da nakon prestanka branjenja ostanem u klubu i treniram mlade vratare", rekao je tada ponosno Ivan Turina.

>> Šokantna vijest: U snu umro bivši vratar Dinama Ivan Turina (33)

>> Dinamo se stihovima Jesenjina oprostio od Turine

>>Mandžukić izrazio sućut: 'Joja počivaj u miru'

>>Leko šokiran: Čuo sam se s Turinom nakon utakmice Barce i Bayerna!

>>AIK-ov liječnik: Znali smo da Turina ima srčanu manu

Turina je za sobom ostavio suprugu i dvoje djece s kojima je živio u Stockholmu. U intervjuu za Max rekao je kako mu dom ipak nedostaje.

"Najviše mi nedostaje Zagreb i naše prekrasno more. No, ovdje ima dosta Hrvata, družimo se, iako ne kao u našoj zemlji. Ovdje ljudi rade od ponedjeljka do petka, ne ispijaju se kave kao kod nas. Društveni život malo pati, ali zato je standard visok", rekao je prije tjedan dan Turina.

Redovito je pratio i utakmice bivšeg kluba. 'Pratim sve. Sretan sam zbog Dinamovih dobrih rezultat', rekao je Turina.

Posljednji intervju Ivana Turine možete pročitati ovdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider