Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pronađen u stanu

Šokantna vijest: U snu umro bivši vratar Dinama Ivan Turina (32)

Šokantna i tragična vijest jutros je stigla iz Švedske o vrataru Ivanu Turini koji je karijeru započeo u Dinamu...

Bivši vratar Dinama Ivan Turina iznenada je preminuo u 33. godini života. Turina je pronađen mrtav u svojem stanu u Stockholmu, gdje igrao za švedskog prvoligaša AIK, a vijest je objavio švedski Aftonbladet.

>> Dinamo se stihovima Jesenjina oprostio od Turine

>> Posljednji intervju Ivana Turine

Prema službenom policijskom izvješću Turina je pronađen mrtav oko 7.30 u četvrtak ujutro.

„Mogu potvrditi da je Turina umro, ali nema sumnje u nasilnu smrt. Umro je u snu“, rekao je šef stockholmske policije Patrick Nuss.

Turina je prema službenom izvješću preminuo u snu. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćeri, a sa suprugom je čekao i treće dijete.

Turina je rođen 3. listopada 1980. u Zagrebu. Nogometnu karijeru je započeo u Dinamovoj omladinskoj školi, a bio je i član svih mladih selekcije hrvatske reprezentacije.

U Dinamu je branio od 1998. do 2007. U tom razdoblju bio je na posudbama u Croatiji iz Sesveta, Kamen Ingradu i Osijeku. Godine 2007. odlazi u grčki Xanthi, a 2009. prelazi u Lech iz Poznana. Potom se nakratko vraća u Dinamo, a zatim odlazi u AIK iz Stockholma, za koji je od 2010. upisao 60 nastupa. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider