Ostali sportovi
Ostali sportovi

Ne prestaju stizati loše vijesti za Kauboje: Još jedan igrač doživio istu ozljedu kao Mihić i otpao

Nakon Lovre Mihića, s popisa putnika hrvatske rukometne reprezentacije na Europsko prvenstvo sljedeće godine koje organiziraju Austrija, Norveška i Švedska otpao je i Fran Mileta.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Član Nexea Fran Mileta je na priremama za rukometni Euro doživio istu ozljedu kao i krilo poljske Wisle Mihić - distorziju gleżnja s posljedičnom rupturom prednjeg talofibularnog ligamenta i parcijalnom rupturom strażnjeg donjeg tibiofibularnog ligamenta i kalkaneofibularnog ligamenta.

Magnetska snimka u klinici za Traumatologiju danas pokazala je da mladi Labinjanin mora propustiti europsku smotru, odnosno da ga čeka minimalno četiri do šest tjedana pauze.

Novi problem za Červara na kritičnoj poziciji: Nakon Štrleka, još jedan igrač otpao za Euro!

Izborniku Lini Červaru tako su na raspolaganju ostala tri desna krila Zlatko Horvat, Vlado Matanović i Ivan Vida, od kojih će na put voditi dvojicu.

Prva faza priprema reprezentacije završava 23. prosinca. Druga počinje tri dana kasnije, 26. prosinca i bit će u Poreču, te trajati do 30. prosinca. Završne pripreme također će biti u Poreču, od 1. do 7. siječnja 2020. godine, u sklopu kojih će se održati i Croatia kup, a na kojemu uz Hrvatsku još nastupaju BiH i Katar. Hrvatska prvi dio Europskog prvenstva igra u Grazu, a suparnici su Crna Gora, Bjelorusija i Srbija.

Červar otkrio probleme i objasnio zašto nema Štrleka: ''Ne trebam se ja njemu dodvoravati''