Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Messi zaljubljeno gledao u najdraži pehar u karijeri: ''Pogledajte kako je lijep, prelijep je''

Lionel Messi odgovorio je na pitanje novinara o svom nastavku karijere.

Lionel Messi (Foto:Afp)

Argentina je novi prvak svijeta nakon boljeg izvođenja 11-eraca protiv Francuske. Prvih 90 minuta stajalo je 2:2 na semaforu, nakon produžetaka 3:3, a tek nakon raspucavanja bilo je ukupnih 7:5 za Argentinu.

Što je to Messi obukao prije podizanja pehara? Šeik ga iznenadio, niti on nije znao o čemu se radi

Lionel Messi napokon je došao do titule svjetskog prvaka koja ga stavlja uz bok s njegovim sunarodnjakom Diegom Armandom Maradonom. Naravno, Leo je u 35. godini života i svi se pitaju isto pitanje, hoće li otići na samom vrhuncu?

VIDEO Veličanstveni doček Vatrenima: Više od 80 tisuća ljudi, Trg je gorio, igrači pjevali s navijačima!

''Nevjerojatan je osjećaj. Znao sam da će mi Bog donijeti titulu, bio sam siguran, ovo je velika sreća za nas sve. Pogledajte kako je lijep, prelijep je'', rekao je Messi s peharom u rukama, pa nastavio:

''Naravno da sam želio ovako završiti karijeru. Hvala Bogu jer mi je dao sve. Na ovaj način privesti kraju karijeru je impresivno. Što će se dogoditi poslije ovoga? Uspio sam osvojiti Copu, Svjetsko prvenstvo... Sve to mi je došlo skoro na kraju karijere.''

Bruno Petković držao dirljiv govor o sjeveru i jugu: "Mi iz HNL-a znamo koliko je podjela"

Je li ovo bio posljednji put da Vas gledamo u argentinskom dresu?

''Volim nogomet, to je ono što radim. Uživam u reprezentaciji, u ovoj momčad i želim igrati još nekoliko utakmica kao prvak svijeta", zaključio je Messi.