Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Petković i u pikadu gađa u 117, a Juranović bacio rukavicu Brozoviću

Bruno Petković i Josip Juranović predstavljali su Hrvatsku u FIFA-inom pikado izazovu.

Juranović i Petković (Foto:GOL.hr)

Nogometaši Hrvatske krate vrijeme do utakmice s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a za razonodu se pobrinula FIFA, koja je organizirala tzv. „Nine darts challenge“, odnosno natjecanje u pikadu u kojem svaki igrač ima tri puta po tri strelice za što bolji rezultat.

Španjolski gigant želi Juranovića, ali njega zasad ne zanima: "Rekao sam agentu da mi ne prosljeđuje ponude"

Hrvatska „reprezentacija“ za ovu pikado priliku bili su Bruno Petković i Josip Juranović. Petko je ukupno pogodio 117, što nije osobito dobar rezultat, ali je točna minuta njegovog gola Brazilu, dok je Juranović napravio rezultat 162, što je očigledno puno bolje, ali i u ukupnoj konkurenciji jako dobar rezultat.

Petković: "Malo mi je nedostajalo da napustim pripreme i odem na finale u Moskvu", Juranović: "Luka i Broz su sigurniji od banke"

Očevici tvrde kako je nekoliko puta pogodio u 25, a navodno je i inače jako dobar igrač jer kod kuće u Glasgowu ima vlastiti aparat na kojem vježba. Vjerojatno kako bi bacio rukavicu Marcelu Brozoviću, neokrunjenom kralju svih barskih igara. Veznjak Intera i hrvatske reprezentacije dobio je izgleda opaku konkurenciju.