Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO Filip Zubčić najavio novu skijašku sezonu: "Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja"

Uoči početka nove skijaške sezone, Filip Zubčić za Dnevnik Nove TV prokomentirao je ambicije, kako su tekle pripreme, te u kakvoj je fizičkoj spremi.

Alpski skijaš Filip Zubčić uoči otvaranja nove skijaške sezone, za Dnevnik Nove TV progovorio o očekivanjima za narednu sezonu u kojoj ga čeka i Svjetsko prvenstvo:

"Ja uvijek isto kažem, meni je najbitnije da sam zdrav, motiviran, da nema ozljeda i onda će i rezultati biti veliki. Naravno, bio sam već tri puta ukupno u poretku treći, četvrti sam bio na svjetskom prvenstvu u veleslalomu.

To je onako bolna točka, tako da bi volio osvojit taj Globus u veleslalomu, volio bih postati svjetski prvak. Naravno, to su velike i teške odluke. Međutim, treba stajati iza toga, spreman sam i hoću se boriti za pobjede i velike rezultate."

U 31. godini, Zubčić ističe kako se je još uvijek u naponu snage:

"U naponu snage sam, osjećam se odlično, i na skijama, i na kondicijskim treninzima. Jači sam nego ikad, možda ne treniramo kao luđaci svaki dan, možda imamo koji dan odmora više, ali se stvarno odlično osjećam, malo jesam već potrošen, ali nema veze. Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja.“ zaključio je Zubčić.

Utakmicu po utakmicu (21.10.2024): Pas koji Layec ne grize

VIDEO Apokaliptične scene u Srbiji: Pogledajte sukob huligana i policije

VIDEO Split odustao od potpune rekonstrukcije Poljuda: Hajduk dobiva novi stadion