Ostali sportovi
Ostali sportovi

Sigurdsson pred utakmicu protiv Francuza: "Iznimno teška utakmica, ali mi smo sve uigraniji"

Hrvatska rukometna reprezentacije protiv Francuske će odigrati posljednju pripremnu utakmicu za Olimpijske igre.

Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je u Chartres, gdje će odigrati drugu pripremnu utakmicu uoči Olimpijskih igara, i to protiv domaćina i aktualnih olimpijskih pobjednika Francuza. Kapetan Domagoj Duvnjak zbog lakše ozlijede ostaje u Opatiji, gdje će nastaviti s treninzima.

Ovo će biti posljednja provjera uoči Igara koje počinju za deset dana. Podsjetimo, Hrvatska je u skupini A s Japanom, Slovenijom, Njemačkom, Švedskom i Španjolskom. Otvaraju s Japanom 2. srpnja, a u četvrtfinale prolaze četiri reprezentacije.

"Naravno da još radimo na taktici, sada smo već uigraniji i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu protiv Francuske. Znamo da su iznimno jaki, da igraju kod kuće i da se bliže Olimpijske Igre. Sigurno da će biti teška utakmica, ali ja imam povjerenja u našu momčad i siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je izbornik Dagur Sigurdsson za Dnevnik Nove TV.

Rezultat naravno u ovom susretu nije bitan, ali svakako očekuje od naše reprezentacije da će pokazati spremnost boriti se za medalju u Parizu.

Luka Modrić na premijeri filma o klubu u kojem mu je započela seniorska karijera: "Zrinjski je ponos!"

Prošle godine šokirali su Dinamo, a sad svoje navijače ispadanjem od Andoraca

Idući Euro ugostit će dvije države i pet reprezentacija, ali neće svi dobiti izravan plasman na prvenstvo