Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO NISU OČEKIVALI

Prošle godine šokirali su Dinamo, a sad svoje navijače ispadanjem od Andoraca

Prošlosezonski sudionik grupne faze Konferencijske lige, Ballkani FC, doživio je neočekivanu eliminaciju iz Lige prvaka.

Utakmica Ballkani - Dinamo (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Tags)

Nogometaši Ballkanija neočekivano su eliminirani iz kvalifikacija Lige prvaka te će pokušati izboriti Konferenijsku ligu kretanjem iz drugog pretkola.

Prvak Kosova, koji je prošle sezone šokirao Dinamo pobjedivši ih 2:0 u grupnoj fazi Konferencijske lige, bio je u poprilično komfornoj situaciji, nakon što su UE Santa Colomu iz Andore savladali 1:2 u gostima.

Imali su komformu situaciju i sve prokockali

No, kod kuće nisu uspijevali postići pogodak, a onda su u 92. minuti utakmice šokirani. Gosti su poveli 1:0, autogolom Ballkanijevog Egzona Sinanija. I to poprilično bizarnim, nakon udarca iz kuta. Pogledajte ga OVDJE.

Time je Santa Coloma izborila produžetke, gdje su došli do novog vodstva, ali Ballkani je na kraju ipak smanjio na 1:2 te izborio kaznene udarce.

Nakon što su promašili u prvoj seriji, spasili su se promašajem Andoraca u petoj, ali samo nakratko. Novi promašaj došao je u sedmoj seriji i Santa Coloma je iznenađujuće otišla u drugo pretkolo Lige prvaka, gdje će ih čekati danski prvak Midtjylland.

Ballkani će u drugom pretkolo Konferencijske lige igrati protiv poražene momčadi kvalifikacija Lige prvaka između Ħamrun Spartansa s Malte i Lincoln Red Impsa iz Gibraltara.

Lamine Yamal Prestižna komisija UEFA-e s bivšim Vatrenim donijela odluku o najljepšem golu Eura divider

Kobe i Joe Bryant Četiri godine nakon Kobejeve tragedije, preminuo njegov slavni otac Joe divider

Andrej Kedveš Najtalentiraniji hrvatski kickboksač nastupit će na Gloryju u Zagrebu: Protivnik je četvrti borac svijeta divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX
Novi spektakularan pogodak postigao je Bruno Durdov! 😳

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
2. minuta, prvijenac Ivana Rakitića u SuperSport HNL-u 👏

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Kraj utakmice, pobjeda Dinama u Varaždinu!

Opširnije na ----> https://bit.ly/4dRbq2d