Ostali sportovi
Ostali sportovi

Prije samo godinu prošla je pakao u bolnici, a sada vodi Hrvatsku do medalje na Euru

Njezin put do vrha bio je strašno težak, prošla je pakao ozljeda.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Možda vam ime Ćamile Mičijević ne zvuči poznato, no vjerujte da je Ćamila sve što vam ovih dana treba u životu pored silnih loših vijesti.

Tako smo prije samo šest dana započeli jedan tekst o Ćamili Mičijević, nevjerojatnoj rukometašici za koju danas zna gotovo cijela Hrvatska.

Šokira rukometne fanove iz utakmice u utakmicu: Pogledajte projektil naše Ćane bez mana

Ćamila oduševljava svojim golovima na Euru, gdje je Hrvatska došla sve do polufinala, a kada nitko ne uspije zabiti, Ćamila uzme loptu i projektilom s deset metara izludi protivničku obranu.

Nadamo se da će na isti način parati mreže na polufinalu Hrvatska - Francuska u petak.

Njezin put do vrha bio je strašno težak

Ćamila je jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ima 26 godina i dobri je duh reprezentacije. Ćamila je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru ženske reprezentacije, a svi znamo da bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, koliko god bili dobri.

Pijević izludila Njemačku: Pogledajte kako je 16 puta obranila pokušaje protivnica

Mičijević je iz Mostara, grada iz kojeg dolaze mnogi uspješni hrvatski sportaši poput košarkaša Bojana Bogdanovića te rukometaša Marina Marića i Igora Karačića. Igrala je u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri.

Ćamila je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je stigla ta 2018. godina, mnogima najsretnija jer je Hrvatska te godine osvojila svjetsko srebro u nogometu i zlato u tenisu. Ćamila tu godinu neće pamtiti po dobrome, teško je ozlijedila koljeno.

Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

''Može, kako ne može. Sve može kad Bog tako želi. E pa, hvala Bože na ovim suigračicama jer s njima je igra više od igre'', napisala je Mičijević na Instagramu i objavila fotografije iz bolnice.

Uništi protivnice pa vodi svoju emisiju

Ćamila je bila sjajna protiv svih, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza. U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.