Nogomet
Nogomet

Wanda prekinula medijsku šutnju i otkrila sve o preljubničkoj aferi: Potvrdila da je Icardi razmišljao o kontroverznom potezu

Mauro i Wanda Icardi bili su na korak od razvoda braka, ali su uspjeli sve izladiti nakon afere.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sapunica o možebitnom prekidu najpoznatijeg nogometnog para, Maura i Wande Icardi tjednima je zabavljala svjetsku javnost, ali unatoč svim problemima odlučili su ostati zajedno.

Tako su u zajedničkom intervju s novinarkom Susanom Gimenez potvrdili da je Icardi bio na korak od prekida nogometne karijere.

Nakon što je saznala za preljubničku aferu, Wanda Nara je odlučila napustiti zajednički dom u Parizu i otići u Milano.

Icardi nije dvojio ni trenutka, naumio je spasiti brak s Wandom, tako da je zatražio dozvolu PSG-a i krenuo za njom u Italiju. Zbog toga je propustio nekoliko treninga, ali i utakmicu Lige prvaka proitiv RB Leipziga.

Karim Benzema na sudu ipak proglašen krivim za ucjenu suigrača snimkom seksa!

Tih se dana pročulo da je Icardi poručio Wandi da će u slučaju razvoda prekinuti nogometnu karijeru, a tu je glasinu potvrdila i Wanda.

"Upitno je jel bi on to stvarno napravio ili samo tako kaže", kratko je odgovorila kontroverzna Wanda.

Vjerojatno je Icardi to iskoristio kao izgovor da sve pokuša što prije razriješiti s Wandom koja mu je, osim supruge, i menadžerica. Navodno se čelnicim PSG-a nije ni najmanje svidjelo što se sve događalo oko Icardija, tako da će ga sljedeće sezone prodati u neki drugi klub.

Podsjetimo, afera je izbila nakon što je Nara posumnjala u Icardijev preljub s argentinskom glumicom Chinom Suarez. Zaplet je tim veći što je Nara ujedno i Icardijeva agentica, što znači da ima i poslovni interes u cijeloj priči.

Talijani osudili legendu Serie A na zatvorsku kaznu: Nemilice je trpao u dresu Palerma, a onda je ogrezao u kriminal

Wanda i Mauro započeli su svoju vezu tijekom 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji skupa s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Tijekom tog boravka u istom klubu Icardi, koji je bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, preoteo je Maxiju suprugu s kojom ima tri sina.

Međutim, ta nemušta crtica iz njezine burne biografije nije zasmetala očito skleroznoj Wandi da zaspe drvljem i kamenjem Chinu Suarez. Proglasila je argentinsku glumicu bludnicom.

China Suarez joj je u međuvremenu uzvratila:

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni", rekla je glumica koja je potvrdila glasine o aferi, ali isto tako odbacila krivnju za probleme u Icardovoj obitelji.