Nogomet
Nogomet

VIDEO Legendarni Marcelo teškim startom slomio nogu suparničkom igraču

Vrlo ružna scena viđena je na utakmici Cope Libertadores, između Argentinos Juniorsa i Fluminensea.

Marcelo (Foto:Profimedia)

Svojevremeno najbolji lijevi bek svijeta, legendarni Brazilac Marcelo, danas igra kod kuće u Fluminenseu i čeka zasluženu nogometnu mirovinu.

VIDEO Olimpija u neviđenoj maniri izborila Europu: Došli na rub prolaska pa proživljavali triler u 102. minuti

No i u takvim okolnostima uspio mu se dogoditi možda i najteži trenutak karijere. Naime, na utakmici Cope Libertadores između Argentinos Juniorsa i njegova kluba, slomio je nogu igraču protivničke momčadi.

Nenamjeran, ali težak start

Marcelo je u jednoj borbi za loptu, u 59. minuti susreta, apsolutno nenamjerno, no isto tako neoprezno, džonom startao na gležanj suparničkog nogometaša, Luciana Sancheza

Nažalost, noga je pukla istog trenutka, kao što možete vidjeti u videu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Marcelo je odmah isključen, a u suzama je napustio teren, svjestan kako je vjerojatno ugrozio karijeru 29-godišnjeg Argentinca. 

Prve vijesti nisu dobre. Sanchez je prošao pregled te je ustanovljena potpuna dislokacija koljena te će van terena biti između osam i 12 mjeseci.

Marcelo izašao potresen i u suzama

U tim trenucima brazilska je momčad gubila 1:0, a do kraja susreta se uspjela vratiti i izjednačiti. Tome je sigurno pridonio crveni karton gostujućeg vratara iz 78. minute.

Umirovio se jedan od najvećih: Gianluigi Buffon oprostio se od nogometa

No, teško da će to biti ikakva utjeha Marcelu, koji je nakon starta, ali prije svega nakon njegova epiloga, teren napustio vidno potresen.

35-godišnji Marcelo u Fluminenseu ima status rotacijskog igrača, no u posljednje je vrijeme bio većinom standardan u početnoj postavi.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.