Nogomet
Nogomet

VIDEO Dinamo objavio novi video: Stoji li iza njega neka poruka?

Nakon što je iskazao podršku Bruni Petkoviću, Dinamo je sada objavio video s Josipom Mišićem.

Marko Livaja i Josip Mišić (Foto:Bozidar Vukicevic/Cropix)

Dok svi gledaju prema Hamburgu, gdje će Hrvatska i Albanija odmjeriti snage na Europskom prvenstvu, Dinamo je objavio zanimljiv video s Josipom Mišićem u glavnoj ulozi.

Plavi su na vlastitom profilu na Instagramu objavili snimku gdje su izdvojili, kako kažu, "Mišićevu specijalku o kojoj premalo pričamo".

Konkretno, radi se o potezu iz derbija protiv Hajduka na Maksimiru u kojem je Mišić pravovremenim uklizavanjam preoteo loptu Marku Livaji i pokrenuo brzi kontranapad nakon kojeg je lopta odsjela u splitskoj mreži.

Zanimljivo, u opisu videa na Instagramu napisali su "Kratki tutorijal kako funkcionirati pod pritiskom", što bi se moglo protumačiti kao prijedlog da oni imaju igrača koji sjajno funkcionira pod pritiskom.

Upravo se o tome diskutiralo nakon utakmice Hrvatske i Španjolske (0:3) u kojoj su Vatreni imali problema s visokim pritiskom Španjolaca i izlaskom iz vlastite polovice.

Također, dosta je kritika bilo na vezni red Vatrenih, a znamo da Mišić nije dobivao priliku u nacionalnom dresu iako su navijači Dinama zazivali takav scenarij u više navrata.

Stoji li iza toga neka poruka, ne znamo, no svakako vrijedi podsjetiti da su Plavi ranije objavili video podrške Bruni Petkoviću nakon kritika izbornika Zlatka Dalića.

Dinamovu objavu na Instagramu možete vidjeti OVDJE.

Postava Hrvatske za okršaj s Albanijom: Dalićev napad na Petkovića miriše na Ćirinu galvanizaciju

Kad su Nijemci vidjeli noge Hrvata vrijedne 90 milijuna eura, rekli su: ''Majko mila, što je ovo?''

VIDEO Što je to uzeo engleski reprezentativac protiv Srbije? Društvene mreže bruje o kontroverznom trenutku