Nogomet
Nogomet

Veliko iznenađenje na pomolu: Uvrijeđeni Neuer napušta Bayern, kuca na vrata velikana

Manuel Neuer mogao bi uskoro napustiti Bayern...

Manuel Neuer (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Manuel Neuer planira napustiti Bayern! Vijest s okusom senzacije plasirao je France Football.

Neuer se opasno naljutio nakon što su Bavarci kupili mlađahnog Alexsandera Nübela iz Schalkea, koji na kraju sezone stiže na Allianz Arenu potpuno besplatno. I Neuer je došao u Bayern iz istog kluba 2011., ali uz odštetu od 30 milijuna eura.

Real dogovorio veliki transfer i čisti svlačionicu: Traži se mjesto za mladu zvijezdu, Modrić i Isco na udaru

Čim je procurila vijest o Nübelovu dogovoru s Bayernom, Neuer se javno oglasio s porukom: „Zašto Bayern dovodi Nübela kada ima mene i odličnu rezervu?“

33-godišnji njemački vratar nije taktizirao u izjavi za Kicker, rekao je sve što mu je na dušu. Lako se moglo zaključiti da je silno uvrijeđen. Poručio je čelnicima Bayerna kao očekuje da će braniti sve utakmice i da ga ne zanima što dolazi novi vratar.

Poznata sudbina velike zvijezde koja nije uspjela u ManUtd-u: Zna se i tko bi ga trebao zamijeniti do kraja sezone

France Football sada piše da je Neuer otišao korak dalje i da želi napustiti Bayern. Francuski magazin tvrdi da je Juventus najizgledniji novi Neuerov klub. Wojciech Szczesny ne brani loše, no Stara dama očito želi pojačati konkurenciju na vratima.

Neuerov ugovor s Bayernom istječe u lipnju 2021. Nedavno je izjavio da osjeća kako još dugo može braniti na najvišoj razini.