Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije im suđeno

Poznata sudbina velike zvijezde koja nije uspjela u ManUtd-u: Zna se i tko bi ga trebao zamijeniti do kraja sezone

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba trebao bi uskoro napustiti Old Trafford po drugi put u svojoj karijeri, a za njegove usluge zainteresirani su Real Madrid i Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema Sky Sportsu, Paul Pogba napustit će Manchester United ovo ljeto. A vjerojatno će nastaviti karijeru u Real Madridu ili Juventusu, koji su najozbiljniji kandidati za njegovo dovođenje.

Navodi se kako ''Manchester United želi zadržati Pogbu do kraja sezone zbog nedostatka kvalitetne zamjene na tržištu u zimskom prijelaznom roku''. Otkriva se i Pogbino preferirano odredište.

Tvrdi se da bi Francuz najviše želio zaigrati za Zinedinea Zidanea u Realu, iako će taj dogovor biti ''težak'' za postići. Međutim, već se pisalo kako bi Zidane volio dovesti francuskog veznjaka, ali ManUtd će tražiti naknadu u iznosu od 150 milijuna funti.

I Real i Juventus možda nisu spremni platiti toliko, a ''složen'' odnos Uniteda i Mina Raiole mogao bi dodatno otežati posao.

S druge strane, igrač koji se spominje da bi mogao zamijeniti Pogbu u početnom sastavu do kraja sezone je Bruno Fernandes, koji je već povezivan s prelaskom na Old Trafford.

gol expired Barca prvi put na vrhu: Katalonci pretekli Real, Juve profitirao dolaskom Ronalda divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider