Nogomet
Nogomet

Atletico Madrid petardom protutnjao Pamplonom: Joao Felix zabio dva pogotka

Atletico Madrid upisao je tek četvrtu pobjedu u 15 utakmica u gostima ove sezone...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U susretu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je rutinski odradio gostovanje kod Osasune pobijedivši s 5:0.

Atletico je do pobjede došao postigavši jedan gol u prvom te čak četiri u drugom poluvremenu. S tri nova boda skočio je sa šestog na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

Objavljeni novi rezultati istrage o padu helikoptera u kojem je poginuo Kobe Bryant: Napravljena velika pogreška?

Strijelci za madridski sastav bili su Joao Felix (27, 56), Marcos Llorente (80), Alvaro Morata (83) i Yannick Carrasco (89). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za goste zbog ozljede.

U ranije odigranom susretu Eibar i Athletic Bilbao su odigrali 2:2, dok je susret između Real Valladolida i Celte završio bez pogodaka.

Athletic je poveo u osmoj minuti golom Raula Garcije iz kaznenog udarca, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat preko Kikea (19) i Fabiana Orellana (78-11m). Ipak, vodstvo domaćina je trajalo samo tri minute, u 81. minuti je izjednačio Asier Villalibre.

Bez milosti za Arsenalovog klauna: "Veća si pandemija od koronavirusa. Može li ga netko vratiti u karantenu?"

U susretu između Real Valladolida i Celte nije bilo golova, a najbolju priliku na utakmici imali su gosti u 71. minuti. Međutim, Iago Aspas nije realizirao jedanaesterac.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 64 boda, pet više od Real Madrida kojeg u četvrtak očekuje ogled protiv Valencije. Sevilla je treća sa 51 bodom, dok Atletico Madrid na četvrtom mjestu ima 49 bodova.

Premierliga počela neviđenom sramotom koju je vidio cijeli svijet: Pa kako ovo nije bio gol?