Nogomet
Nogomet

Sjajne vijesti: Oršić se oporavlja brže od očekivanog, evo kada bi se mogao vratiti u pogon

Mislav Oršić trenutno se oporavlja od ozljede prednjih križnih ligamenata, a Turci javljaju da rehabilitacija ide čak i brže od očekivanog.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić došao je u Trabzonspor kao veliko pojačanje, Bjelica je inzistirao na dolasku hrvatskog reprezentativca, ali već u pripremama Oršić je doživio težak udarac.

Pola godine neigranja ostavilo je traga na krilnom napadaču, Southampton ga je neobjašnjivo držao po strani, a činilo se da će ga Bjelica vratiti na pravi put.

Dinamovi navijači neće smjeti putovati u Atenu na sraz s AEK-om? Uskoro odluka

Činilo se, sve dok nije vrisnuo nakon duela s Hakanom Yesilom na pripremama u Sloveniji. Crne prognoze su se obistinile, Oršiću su otišli prednji križni ligamenti i operiran je prije nekoliko dana u zagrebačkoj poliklinici Kvaternik.

Prema prvotnim prognozama, Oršića se otpisalo narednih devet mjeseci, neki su govorili da će propustiti cijelu sezonu, ali danas stižu dobre vijesti.

Zašto baš naši klubovi često igraju s Kazahstancima? Ne, nije puka sreća, već UEFA ima svoje prste u ždrijebu

Turci javljaju da bi se Oršić mogao vratiti u pogon već u siječnju i polagano se vratiti u natjecateljski ritam. Liječnici Trabzonspora zadovoljni su napretkom našeg reprezentativca i vjeruju da će oporavak trajati kraće od očekivanog.