Nogomet
Nogomet

Tudor nahvalio Srbina: "Mogao bi ove sezone zabiti 25 do 30 golova"

Hrvatski trener Igor Tudor nahvalio je Srbina Dušana Vlahovića.

Igor Tudor (Foto:Afp)

Hrvatski trener Igor Tudor uoči 8. kola Serie A i dvoboja Juventusa i Lazija dobio je poziv za komentar susreta, a čovjek koji je nekoć nosio dres Stare dame i trenirao rimske svijetlo plave iskoristio je to kako bi nahvalio srpskog napadača.

"Ne želim dijeliti savjete nekome tko zna raditi svoj posao kao što je direktor Juvea Cristiano Giuntoli, ali izabrao je pravog trenera za Juventus i doveo Vlahovića. Dušan je, smatram, jedan od najboljih napadača u ligi. Možda ponekad nije precizan, ali zabio je dosta golova, a još će se nazabijati. Mislim da ove sezone može zabiti 25 do 30 komada“, poentirao je Tudor u Tuttosportu.

Dušan Vlahović (Foto: Afp)

Tudor je tu pretpostavku, nagađamo, izvukao iz posljednje tri utakmice srpskog napadača u kojima je bio strijelac, Cagliariju, Leipzigu i Genovi ubacio čak pet komada. Slijede mu okršaj bivših klubova Igora Tudora u subotu od 20:45 kad će Juventus dočekati Lazio.

Torinezi u taj susret ulaze neporaženi, s tri pobjede i četiri remija, bit će to okršaj treće i četvrte momčadi Serie A.

Kritičari udaraju: Je li Matanović zaslužio biti ispred Budimira i Petkovića i koji je Dalićev kriterij?

Belinda Benčić se vratila na posao samo šest mjeseci nakon što je postala majka

VIDEO Srbi neko vrijeme igrali sa šest igrača na terenu! Aco: "Ovo je za Guinnessa“

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore